<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8439010671875021730\x26blogName\x3dmy+bed+stories\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://draaaellmo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://draaaellmo.blogspot.com/\x26vt\x3d-2934800287649651981', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
@Naddy Fkry
They'll keep us apart, they won't stop breaking us down

Biography

Hi :) Im Naddy.My greatest enemies are Liar, Backstabber, Hypocrite and Nag. I hate them alot. World would be sucha better place without them all.

Im always love you and being your sweetest you ever had :)


Saturday, 4 August 2012


3RD of August 2012
Genap dua tahun kau bersama kami, hari ini kau pergi. Cepatnya kau tinggalkan kami? Kenapa abang? Kenapa kau pergi? Kau tahu macam mana kitorang sayangkan kau?? Kau tahu kan? Selalunya pagi pagi kau balik rumah, kau bagi salam nak masuk rumah, tolak tolak pintu bilik kau nak masuk tidur. Kau membebel bebel sebab aku lupa letak makanan kat mangkuk kau. Kau suka membebel sbb boring. Kau suka marah kalau ada kucing kucing liar nak masuk rumah ni. Skrg siapa nak jaga rumah? Nak harapkan adik? Dia kecik lagi. Dia mana tahu apa apa. Tak macam abang. Abang kuat. Hampir sebulan kami rawat masa kau sakit. Seminggu kau duduk clinic. Doctor cakap dalam masa tiga minggu kau boleh recover. Tapi belum sempat tiga minggu kau dah pergi. Sekarang aku nak kawan dgn siapa? Cakaplah! Kau tahu kami satu keluarga anggap kau dah macam family sendiri. Mana kitorg pergi mesti kau ikut. Kau lahir dalam bulan ramadhan, kau pergi pun bulan ramadhan juga. Mulianya kau. Kau pergi pun hari jumaat. Hmph. Orang yg macam kami je tahu macam mana rasa kehilangan kau. Certain org tak kan faham mcm mana sakitnya kami bila kehilangan kau. 
                                   Semoga kau tenang dekat sana :')


♥our lips must always be sealed
04:58